Creëer je toekomst

Stel jij jezelf weleens de vraag hoe jouw toekomst er over vijf jaar uit ziet? Of ben je zoekende naar wat jouw wensen zijn voor de toekomst?

Het tekenen van een mandala is een krachtig middel om meer duidelijkheid te krijgen over wat je wilt.

Het woord Mandala is een heilige cirkel en symboliseert het volledige, de bevatter van essentie. Het symbool is in alle tijden en culturen te vinden. Je gaat automatisch terug naar je eigen stiltecentrum en kunt van daaruit creëren. Door het tekenen van mandala’s creëer je rust in jezelf. Psycholoog Carl Gustav Jung ontdekte dat mensen die in een belangrijk veranderingsproces zaten, vaak tekeningen maakten waardoor ze meer houvast hadden en waardoor datgene wat diep in hen aanwezig was tot uiting kon komen. Jorinde combineert het tekenen van mandala’s met focus op de toekomst.
Wanneer je aan het tekenen bent gebeurt dat voor 95% onbewust. Hoe rationeel je ook bezig denkt te zijn, in feite gebeurt er tijdens het tekenen iets heel anders. Je onbewuste, je ware ik, begeleid je en houd je een spiegel voor van datgene wat jij graag (onbewust) wilt. Een prachtige methode om jezelf te laten zien wat je in je hebt en waar je naartoe wilt. En dat, terwijl je, helemaal in het hier-en-nu aanwezig bent tijdens het tekenen.

JorInspiration creëert een veilige omgeving waarin dat wat jij doet altijd goed is en je even alle rust hebt om jouw wensen of dromen te verbeelden.

Tijdens de workshop focus je op je ambities, op je toekomst. Daarbij maak je gebruik van het tekenen van een mandala als middel. Door het tekenen van een mandala breng je focus aan op wat jij wilt en waar je naartoe gaat. Jorinde daagt je uit om na te denken over je toekomst en deze op een creatieve manier visueel te maken. Dat ga je dus doen, tekenen. Tekenervaring is niet nodig.

Aan het eind van de workshop:

  • weet je meer over mandala’s en hun betekenis;
  • weet je hoe je door middel van tekenen meer kunt focussen op wat je wilt;
  • heb je ervaren hoe je kunt creëren vanuit intuïtie;
  • heb je het plezier en de rust van het creëren ervaren;
  • heb je altijd jouw toekomstbeeld bij de hand;
  • heb je met je de andere deelnemers kunnen uitwisselen wat je wilt, want als je uitspreekt wat je daadwerkelijk wilt, zullen er deuren voor je opengaan en kunnen anderen je helpen met het verwezenlijken van jouw dromen;

Data:
Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar info[a]jorinspiration[punt]com.

Programma:
14.00u Welkom en introductie
14.30u Toekomstbeeld tekenen
16.15u Ervaringen delen
17.00u Einde

Locatie:
JorInspiration
Luwte 21
3454 TK De Meern

Investering :

€ 66,55- p.p. incl. BTW en materiaal.


Aanmelden

Je inschrijving is definitief als je uiterlijk één dag voor aanvang van de workshop € 66,55 hebt overgemaakt op rekeningnummer: 4.969.383 t.n.v. JorInspiration te De Meern. Stuur een mail naar info[a]jorinspiration[punt]com.

%d bloggers liken dit: