Cursus

Tijdens de cursus mandala tekenen leer je diverse technieken voor het ontwerpen en inkleuren van de mandala en word je meegenomen in de wereld van mandala’s. Ze zijn in alle culturen, tijden en naturen te vinden. Mandala tekenen geeft je energie, daarnaast zul je ervaren wat het tekenen van mandala’s met je doet, zodat je altijd gebruik kunt maken van jouw creativiteit, bijvoorbeeld tijdens veranderingsprocessen in je leven. Het is een prettige manier om tot jezelf te komen en eens te kijken wat jouw ziel je voorspiegelt.

Enkele voorbeelden van mandala’s die je leert tekenen:

Aan het eind van de cursus heb je:

  • gewerkt met symmetrie en geometrie
  • gewerkt met stromingen
  • gewerkt met spiralen
  • gewerkt met vlecht-technieken
  • een persoonlijke mandala gemaakt
  • ervaren hoe je rust en focus krijgt
  • meer geleerd over kleuren en hun betekenis
  • vanuit je intuïtie gecreëerd
  • geleerd hoe je voortaan zelf nieuwe mandala’s kunt creëren

Cursusdata:
De eerstvolgende cursus wordt gepland op basis van animo. Heb je interesse, stuur dan een e-mail naar info@jorinspiration.com. Bij meerdere geïnteresseerden wordt er een nieuwe cursus van zes lessen gepland.

Locatie:
De cursus vindt plaats op de zolder van JorInspiration in De Meern.

Adres:
Luwte 21
3454 TK De Meern

Aanmelden

De kosten voor de gehele cursus bedragen € 235,95 per persoon, inclusief BTW (21 %) voor 6 lessen. De middagen zijn inclusief koffie, thee, water en materiaal. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen aan de cursus. Je bent ingeschreven als het bedrag uiterlijk één week van tevoren is bijgeschreven op rekeningnummer 49.69.383 t.n.v. JorInspiration te De Meern. Annuleren kan uiterlijk één week voor aanvang van de cursus, daarna zal 50% van het cursusgeld in rekening gebracht worden. Meld je aan via info[a]jorinspiration[punt]com

Reacties van eerdere deelnemers

Het is mooi om te zien hoe de opdrachten die de cursisten kregen, steeds op een unieke manier werden uitgevoerd. Bekijk het resultaat van de mandala’s.

De cursisten waren enthousiast, je leest hun reacties hieronder:

“Ik vond het heel fijn om te tekenen en nieuwe mensen te leren kennen. Mijn verwachting was dat ik na de cursus zelfstandig een mandala kon tekenen en dat is gelukt! Ik heb een paar weken een avondje vrij gehad en dat had ik al een hele poos niet meer gehad. Ik heb genoten van de manier waarop je het georganiseerd hebt. Het was gezellig en rustig, en alles mag en kan. Je geeft mensen het gevoel dat ze niets moeten en dat ze zichzelf mogen zijn en dat is heel fijn! Een gezellige, rustige, humoristische, vrije, leuke, leerzame cursus!”

“Ik heb er echt van genoten. Het tekenen, de super positieve sfeer, de gezelligheid, het hele plaatje klopte voor mij. Het voelde een beetje als yoga: ik kwam tot rust. Het kwam ook door de groep: zo divers maar op de een of andere manier klikte het en hadden we goede gesprekken. Jouw rol daarin vond ik prettig; je vertelde jouw persoonlijke verhaal, je stelde vragen en gaf mensen de ruimte om te antwoorden. Kort gezegd: plezier, inzicht, goede gesprekken!”

“Ik vond het erg leuk/leerzaam en gezellig. Ik teken al een tijd mandala’s, maar ik heb zeker nieuwe dingen geleerd en daar ging het mij om.”

“Leuke manier om ontspanning te krijgen, net voldoende luchtig. Ik waardeerde je aandacht en zorgvuldige manier van spulletjes klaar zetten, iets lekkers, kaarsje aan en de communicatie vooraf aan de cursus zeer! Tijdens de avonden kon ik vooral mezelf zijn. De cursus zoals je die gegeven hebt zou ik iedereen aanraden!”

Vaak denken mensen dat ze niet kunnen tekenen. Dat heeft te maken met hun eigen verwachtingen. Er zijn altijd wel mensen die van tevoren zeggen dat ze niet mooi kunnen tekenen. Zoals je hierboven en verder op deze website kunt zien: het lukt steeds weer om mensen mooie creaties te laten maken. Juist omdat ze mooie mensen zijn…

%d bloggers liken dit: