Tips voor meer inkomsten


In mijn vorige blog vertelde ik over de Millionairs Mind Intensive van T. Harv Eker in de RAI en deelde ik een aantal vragen met je die ervoor zorgen dat je meer inzicht krijgt in je eigen manier van omgaan met geld. Als je daar dan achter bent gekomen en je hebt wat beperkende overtuigingen over geld de wereld uit geholpen, dan is het natuurlijk wel handig, dat als je financieel onafhankelijk wilt zijn, je ook weet waarin je dan het beste kunt investeren en hoe je je inkomsten verdeelt. En als je veel inkomen hebt, dan kun je dus veel mooie dingen doen voor de wereld.

 

We kregen tijdens het seminar handige tips om je inkomsten te verdelen:

 • 10% van je inkomsten gaat naar je “Financiële vrijheid” rekening
 • 10% van je inkomsten gaat naar je “Opleiding en training” rekening
 • 10% van je inkomsten gaat naar je “Vrije tijd” rekening denk aan leuke dingen doen
 • 10 % van je inkomsten gaat naar je “Dromen” rekening, denk aan boot, auto, huis, etc.
 • 5 % van je inkomsten geef je weg aan goede doelen
 • 55% van je inkomsten gaat naar je “Dagelijkse benodigdheden” rekening: eten, drinken, wonen, etc.

Tijdens het seminar werd er een video getoond van een dame die eigenlijk geen inkomsten had. Ze had 1 dollar en is toch begonnen met het verdelen van die dollar. Ze gaf zelfs haar 10 dollarcent uit aan haar vrije tijd. Ze beloofde zichzelf om iedere maand haar inzet te verdubbelen, dus na 2 maanden deed ze 2 dollar in de verschillende spaarpotten en de maand erop 4, daarna 8 etc. Zo is ze twee jaar doorgegaan en na die twee jaar had ze maar liefst 20.000 dollar op haar “Financiële vrijheid” rekening staan. Dat was dus maar 10% van het totaal… Een mooi verhaal en als je het consequent zo doet, dan werkt het.

Als je bovenstaande verdeling in acht neemt kun je j“Financiële Vrijheid” rekening gebruiken om te investeren in de volgende zaken, dan heb je kans dat je inkomen groeit:

 • Franchising
 • Licensing
 • Distributing
 • Royalties
 • Parkeermeter bedrijven
 • Wasserettes
 • Video apparatuur
 • Geldautomaten

In bovenstaande zaken hoef je eigenlijk nauwelijks tijd te steken. Mocht je toch nog wat willen werken voor je inkomen, dan kun je investeren in deze zaken:

 • Campinggrond
 • Opslagruimten
 • Zonnebankstudio’s
 • Sneeuwverwijderapparatuur/machines
 • Internetmarketing
 • Autowasserettes
 • Hoveniers

Zelf had ik er nooit bij stil gestaan dat dit nou bedrijven zouden zijn waarin je het beste kunt investeren. Er valt blijkbaar altijd winst te behalen, omdat de diensten altijd nodig zullen zijn.

En natuurlijk zijn er nog wel meer zaken waarin je kunt investeren, maar ik vond het handig om dit te weten. Zelf kies ik voor Internetmarketing, omdat ik dan maar eenmalig iets hoef te maken, wat vervolgens meerdere malen gedownload kan worden. Daar hoef ik dus niet bij aanwezig te zijn en dat scheelt mij enorm veel tijd, die ik weer in andere mooie projecten kan steken.

Waarin zou jij je geld ofwel energie investeren?

Ik ben benieuw naar je reactie.

Advertenties

8 Replies to “Tips voor meer inkomsten”

  1. Hoi Greta, dank je wel :-). Ja waarom zou het anderen onthouden, hier heeft iedereen toch iets aan? Leuk om er eens over door te babbelen. Hartelijke groeten, Jorinde

 1. Hoi Jorinde, leuk dat je een samenvatting hebt gemaakt 🙂 (zie ’t nu pas….). Internetmarketing is zeker leuk: ben zelf gedoken in het fenomeen dropshipping. Je verkoopt iets via internet voor iemand anders. Zo ben ik met schilderijen begonnen, kijk maar eens op http://www.art4living.nl . Ben wel trots op deze site trouwens, haha. Anyway: op de site http://www.winst.nl kan je veel meer lezen over leuke manieren om via internet geld te verdienen.

  groetjes, Ingrid

  1. Hoi Ingrid, leuk jouw reactie! Ik ben blij dat je m’n mening over internetmarketing deelt. De website http://www.winst.nl kende ik inderdaad en is zeker een tip voor de lezers van mijn blogs. Ik heb al een aantal goede voorbeelden gezien en ben er zelf nu ook mee bezig. Wat leuk dat je bezig bent met dropshipping, de website ziet er inderdaad mooi uit, dus zeker iets om trots op te zijn! Leuk om op deze manier met elkaar uit te wisselen. Dank je wel voor je tips dus! Groetjes, Jorinde

 2. Ik mis werken in loondienst in het rijtje als tip om meer inkomen te krijgen. Doodnormale tip, hoort er volgens mij wel een klein beetje bij, toch?

  1. Beste Jaimie, dank voor je reactie. Natuurlijk hoort werken in loondienst erbij, maar er is een bepaalde afhankelijkheid van je werkgever als je meer zou willen verdienen en dat is waar ze tijdens dit congres op doelden. Ze gaan uit van het benutten van je creativiteit en talenten en dat is niet altijd mogelijk bij een werkgever. Aan de andere kant geeft werken in loondienst je een bepaalde zekerheid die voor velen ook erg prettig is. Ik zou zeggen, kies wat het beste bij je past :-).

 3. Zelf heb ik ook grote interesse in internet marketing en dan met name in affiliate marketing. Je schrijft dat je producten maar één keer maakt en er daarna geen werk meer aan hebt. Zit jij in de informatie marketing of e-book marketing business dan toevallig? Je kunt inderdaad nog altijd werken in loondienst combineren met internet marketing om na werktijd, in de avonduren, meer inkomen binnen te halen. Prima adviezen hoor.

  1. Dank je wel Jaimie, internet marketing is inderdaad een manier om meer inkomsten te genereren. Ik ben zelf bezig met een e-book en wellicht dat ik er in de toekomst nog meer mee ga doen. Heb wel veel informatie verzameld en enkele seminars bijgewoond. Na enig beraad met mezelf heb ik besloten geen trainingen hiervoor te volgen en te kijken wat ik zelf kan doen om deze manier van werken te integreren in mijn huidige werkzaamheden. Ze zeggen weleens dat het het beste werkt, als je je volledig bezighoudt met internet marketing. Ik kijk zelf altijd naar combinaties :-). In ieder geval succes en als je er meer over wilt weten: http://www.winst.nl is hierin gespecialiseerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s