Klaar voor de start…


Daar ga ik dan, starten als ZP-er (zelfstandig professional). Ik vind het erg spannend, maar o, wat heb ik er veel zin in. Mensen inspireren en zelf geïnspireerd worden. Dat is waar het mij om gaat.

Ik wil met mensen verbonden zijn, zodat ik ze kan bieden wat ik te bieden heb: plezier maken, goede gesprekken voeren, scherpe vragen stellen, uitdagingen aangaan, nieuwsgierigheid en belangstelling tonen, compassie hebben en vooral creativiteit benutten.

Met die reden laat ik graag aan je zien wat creativiteit je kan brengen in je leven. Iedereen is creatief. Een middel om die creativiteit eruit te laten komen is het geven van workshops Mandala-tekenen. Zelf heb ik ervaren dat het tekenen van mandala’s rust en focus geeft. Ik deel dit graag met anderen en ik laat je via workshops meer rust en focus beleven. Focus is nodig als je iets wilt bereiken in de toekomst, vandaar het tekenen van Mandala’s in combinatie met focus op de toekomst. Met deze visie wil JorInspiration mensen over de hele wereld inspireren om hun creativiteit in te zetten voor het creëren van hun toekomst.

Mijn eerste workshop “Teken je toekomst” start op 6 juli 2010 van 19.00 tot 21.30 uur in Hilversum, in samenwerking met de IDacademie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s